Schermafbeelding 2022-02-02 om 16.57.29

Video Afsluitdijk

Hier vindt u de link naar de nieuwe video over de Afsluitdijk. REDstack zal deel uitmaken van deze video serie als de innovator. Het wordt betaald en gesponsord door Van Oord. Het zal worden gelanceerd op de EXPO2020 in de 3e week van maart 2022 in Dubai.

U kunt zich abonneren op de nieuwsbrief via www.the-dyke.com.

the Dyke heeft ons laten zien dat de Afsluitdijk meer is dan een verbindingsweg en een beschermingswal; het is een proeftuin voor innovaties op het gebied van energie en ecologie.

In de vierde episode van the Dyke, een ontmoeting met ‘the Innovators’. ’s Werelds eerste blauwe energiecentrale staat op de Afsluitdijk. Hoe zet je dromen om in daden? En wat hebben de innovators nodig om Nederland en de wereld vooruit te helpen? Pieter Hack, eigenaar REDstack, neemt je mee in zijn Blue Energy centrale en toont hoe blue energy de grootste potentie heeft als alternatieve duurzame energiebron.

’the Innovator’ is de vierde van in totaal zes episodes over de sociale impact van de Afsluitdijk. De dijk beschermt en verbindt Nederland al negentig jaar en wordt momenteel gerenoveerd. Wat betekent deze dijk eigenlijk voor Nederland? En voor de Nederlanders vroegen wij ons af. Wie beschermt hij precies? En is dat zijn enige taak?

De resultaten van dit investigative storytellingproject zijn de komende maanden nog te volgen op www.the-dyke.com.

Ontmoet de mensen van the Dyke en kijk nu de vierde episode op. Nederland staat aan de vooravond van een grote verbouwing die ons allemaal aangaat.